Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for lovenplay.dk

Hjemmesiden www.lovenplay.dk drives af firmaet:

 

Barslund Trading IVS

Høders Vej 60, 9500 Hobro

CVR nr: 37502472

Produktinformation:

På lovenplay.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til lovenplay via Kontakt-siden eller kontakte os telefonisk.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret for den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. moms og er angivet i Danske Kroner (DKK).

Tilbudspriser er kun gældende i en begrænset periode og vil efter endt periode ikke kunne benyttes, med mindre andet er aftalt. Tidsbegrænsning for tilbud vil ofte fremgå i forbindelse med tilbudet. Tilbud gælder så længe lager haves.

Bestilling:

Vi trækker først penge fra dit betalingskort, når din pakke er afsendt fra vores lager.

Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan det dog skyldes at du har oplyst en ukorrekt mailadresse og hører du ikke videre fra os, bedes du venligst kontakte os hurtigst muligt, for at sikre at dit køb er blevet behandlet korrekt.

Betaling:

Der kan hos Lovenplay.dk betales med dankort og internationale betalingskort VISA, Mastercard, JCB og PayPal. Betaling vil være gennem sikker forbindelse (SSL) så alle data er krypteret. Lovenplay.dk kan på intet tidspunkt se alle dine kortoplysninger. Vi sender ikke girokort pr. efterkrav.

Pengene trækkes først fra købers kort efter pakken er afsendt.

Lovenplay.dk betaler alle gebyrer, der kan forekomme i forbindelse med betaling med betalingskort.

I forbindelse med tilbageførsel af penge for reklamation og returret er det kun muligt at få tilbageført penge, samme vej som de er betalt (Eks. har du betalt med dankort, tilbagefører vi til samme dankort).

Vær opmærksom på, hvis vi tilbagefører penge til et Mastercard eller Visa Electron kan der gå op til 28 dage, før du kan se pengene på din konto - dette er noget der er ønsket fra Mastercard og Visa Electrons side og derfor ikke noget, vi kan gøre noget ved. Er du i tvivl, så kontakt din bank.

Fragt:

Varer købt hos Lovenplay.dk leveres med GLS eller PostNord. Fragtprisen beregnes ud fra den faktuelle vægt af det købte.
Ved køb over kr. 300,- inkl. moms leveres der fragtfrit via GLS.

 

Fragten beregnes således:

 

GLS

Vægt op til 0,99 KG

Kr. 29,00

Vægt mellem 1,0 og 30,0 KG

Kr. 39,00


PostNord

Vægt op til 5,0 KG

Kr. 70,00

Vægt mellem 5,1 og 10,0 KG

Kr. 90,00

Vægt mellem 10,1 og 20,0 KG

Kr. 140,00

Reklamation:

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Sørg ALTID for at kontakte os, før du sender os din reklamation af sted til os og oplys dit ordrenummer.

r du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Persondata:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

(Indsæt hvilke oplysninger, der eventuelt yderligere indsamles.)

 

Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Lovenplay.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Lovenplay.dk.

I forbindelse med bestilling hos Lovenplay.dk samtykker du endvidere at vi må kontakte dig i forbindelse med behandling af din ordre. Vi eftersender kun tilbud og nyhedsbreve, hvis du under bestilling har samtykket til dette. Hvis du ikke har samtykket til dette, vil vi ikke kontakte dig yderligere efter endt behandling af din ordre.

 

Personoplysningerne registreres hos Barslund Trading Ivs og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

 

Den dataansvarlige er lovenplay.dk

 

Som registreret hos Barslund Trading Ivs har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: carina@lovenplay.dk

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til carina@lovenplay.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

 

Barslund Trading IVS
Høders Vej 60
9500 Hobro

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte carina@lovenplay.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

© Copyright

Alt indhold (tekst, billedmateriale mv.) og rettigheder hertil på Lovenplay, samt alle sider der er ejet af Barslund Trading IVS må ikke kopieres eller på anden måde plagieres uden tilladelse.

 

Hjemmesiden www.lovenplay.dk drives af firmaet:


Barslund Trading IVS

Høders Vej 60, 9500 Hobro

CVR nr: 37502472

 

// Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 26.01.2019 //

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Barslund Trading IVS

Høders Vej 60

9500 Hobro

E-mail: carina@lovenplay.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)